Planul mirelui de pregatire pentru nuntă

Sunteti putin buimacit si nu stiti, ce intra in obligatiunile mirelui?

In continuare veti face cunostinta cu lista activitatilor, care va vor ajuta la pregatirea nuntii de vis.

 

Cu 3-6 luni inainte de nunta.

Este necesar sa va intilniti cu parintii ambelor parti. Veti discuta bugetul si stilul nuntii. Impreuna cu mireasa apreciati-va si rezervati restaurantul. Multe locuri indragite de Dumneavoastra pot fi de acum ocupate, de aceea grabiti-va. Cu cit mai repede o faceti, cu atit mai bine! Apreciati-va cu oficiul starii civile.

Cu 3 luni inainte de nunta.

Intocmiti lista invitatilor. Precizati, daca ati luat in consideratie toate dorintele parintilor. Depuneti cererea la oficiul starii civile.

Cu 2,5 luni inainte de nunta.

Alegeti si cumparati costumul mirelui si accesoriile necesare. Planificati si comandati foaia de drum in luna de miere. Doriti distractii, intimitate, sa retraiti cit mai multe emotii! Cereti sfatul in agentia turistica.

Cu 2 luni inainte de nunta.

Corectati (daca e necesar) lista invitatilor . Intocmiti-o definitiv. Comandati verighete de nunta si alegeti inscriptiile.

Cu 1 luna inainte de nunta.

Cumparati pentru mireasa cadouri de nunta. Probati verighetele de nunta. Convingeti-va, ca vi se potrivesc ideal. Controlati gravurele.

Cu 2 saptamini inainte de nunta.

Instructati impresario (Tamada), cum sa aseze oaspetii la masa, mai ales, daca cineva din invitati necesita un ajutor special. Alcatuiti un toast pentru familia miresei. Pregatiti costumul Dumneavoastra si accesoriile. Amintiti-i martorului (vornicelului) sa faca aceeasi. Intelegeti-va cu cineva, ca sa va aduca cadourile de la restaurant acasa. Frezati-va.

Cu o zi inainte de nunta.

Faceti-i o surpriza placuta miresei Dumneavoastra. O scrisorica scurta, o floare pe perna… Ea atit de mult a muncit, aratati-i cit de mult pretuiti aceasta.

Va dorim o nunta de vis !

Scroll to Top