Sfaturi pentru Nunta oferite de studioul Cinematic.md Filmare profesionala – in stil “Lux”!

 

Deci – Nunta… Sintem in asteptarea sarbatorii, iar in fata tinerilor a aparut o sarcina noua: sa aleaga foto si video operatori. Cameramanul profesionist Dmitrii Rastorguev va svatuie sa acordati multa atentie la alegerea echipei de filmare. Le propunem viitorilor Mire si Mireasa citeva sfaturi utile.

  • Primul sfat: nu aminati alegerea pentru “mai tirziu”!

Va fi foarte bine daca veti planifica intilnirea cu foto si video operatorii o data cu alegerea salii pentru nunta. Filmarea profesionista presupune cunostinta a mai multor nuante, ne mai vorbind despre aceea ca in timpul nuntii majoritatea momentelor le improvizam si operatorii amatori nu vor reusi sa le surprinda pe toate. De aceea incredintati filmarea nuntii operatorilor profesionisti si ocupati-va de alte moment in organizarea nuntii.

  • Cind alegeti operatorii video si foto, acordati o atentie deosebita lucrarilor lor precedente.

Fiecare profesionist isi are un “portfolio” al sau, unde sint illustrate lucrarile sale precedente. Rugati-l sa va arata ceva din lucrarile sale pentru a intelege metodele lui de filmare si a face o alegere corecta.

  • Operatorul foto si cameramanul trebuie sa lucreze in echipa!

Un asemenea tandem va garanteaza o filmare reusita: aici fiecare din ei isi indeplineste lucrul sau. Fotografia este o metoda de a surprinde si a fixa clipa, iar filmarea video – emotii si miscari sustinute de sunet. Asemenea sarcini diferite nu pot fi effectuate de un singur om.

  • Pastrati-va calmul si fiti pozitivi!

In ziua nuntii straduiti-va sa fiti calmi. Imaginati-va, ca nunta voastra este cea mai frumoasa nunta, cea mai fericita. Tineti minte: sintati cei mai frumosi mire si mireasa! Zimbiti si bucurati-va!

Scroll to Top